Welcome
Welcome to <strong>منتظرین</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

اول راه!

دوستان هر خبر یا مطلبی را که می خواهید خارج از موضوع بحث به اطلاع دیگر اعضا برسانید. لطفا در اینجا ثبت کنید.

اول راه!

Postby qasemok on Mon Feb 04, 2008 7:16 am

سلام علیکم
باشادباش ایام دهه فجر و با تشکر از دوستان
1-حواستون رو جمع کنید چرا که حاج اقا اومدند اینو به اونایی گفتم که ما رو جزء اردو حساب نمی کنند. :!:
2-اینجا جای گفتن حرف هایی که باید بیشتر دم بکشند تا وقت اردو که شد بروبچ راحت تر تصمیم بگیرن پس سعی کنید به پست های دوستان جواب بدین و فضای گفتمان و پرسمان ایجاد کنید. :?:
3-این ها خواهش است نه دستور. :wink:
4-ظاهرا ام امیر عباس اجازه نمی دن نوروز دز خدمت باشیم پس در صورت تمایل برای حمایت از حظور بنده به این تاپیک جواب دهید تا ایشان رؤیت کنند باشد که کارگر اوفتد. :lol:
5-مخلص همه مخصوصا آقای سوری و آقای نبی! :wink:
6-یاعلی! :D
جناب شیخ الفقهاءوالمجتهدین،استاذالعلماءوالعارفین،حضرت حاج شیخ قاسم اردکانی حفظه الله(معروف به حاج آقا اردکانی و ابوامیرعبّاس)
qasemok

Postby mmasih on Mon Feb 04, 2008 2:32 pm

سلام
بنده هم همین جا از طرف خودم اعلام می کنم که حاضرم برای حضور جنابعالی حلقه انسانی تشکیل بدهم در اطراف بیت حضرت عالی!
هر کسی یک جهادی دارد.
جهاد شما اگر حضور در اردو باشد، جهاد ایشان هم شاید صدور همین اجازه باشد.
به هر حال اگر این باور به وجود بیاید که اردوی ما در کنار همه خوشی هایش یک کار کاملا جدی و ان شاالله مجاهدانه است و نه یک تفریح صرف، بعید می دونم که ایشون راضی نشوند!
ضمن اینکه الزامی به حضور کامل در اردو هم نیست. و شما می توانید برای حداقل چند روز در اردو حاضر باشید.
بنده اگرنعوذ بالله جزو تصمیم گیران آمریکایی بودم می گفتم که ایام عید بهترین زمان برای حمله به ایران است چون بسیاری از رزمندگان متاهل به علت عدم صدور مجوز از ناحیه همسرانشان دراین ایام امکان شهادت ندارند. و آمریکا به راحتی می تواند از خلا حضور مجاهدین در این ایام استفاده نموده و کار را یکسره کند.
متاسفنه با توجه به اینکه بسیاری از دوستان جهادی در سن ازدواج قرار دارند، این مسئله کم کم دارد به یک اپیدمی تبدیل می شود. به همین منظور به نظرم لازم است این سفارش را به همه مجردهای اردوی جهادی داشته باشیم که در جلسه خواستگاری شان حضور در اردو را به عنوان یکی از شروط مطرح کنند.
از همه اینها گذشته جسارتا عرض می کنم که طلبه شدن و نیز همسر یک طلبه شدن قدم گذاشتن در یک راه ایثارگرانه است که ملزوماتی هم دارد.
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Postby آدینه on Thu Feb 07, 2008 12:29 am

سلام
همه ما ميدونيم كه خيلي براي ام امير عباس سخته قبول اين زحمت هر زوجه اي دوست داره ايام عيد همسرش كنارش باشه واينم ميدونيم كه همش سهم قاسم نميشه وخيلي چيزهاي ديگه كه شما (ام اميرعباس)ميدونيد وما نمي دونيم .همه اين سختيها يك گذشت و فداكاري ميخواهد هر چند كه به حقوق خانم حاج آقا اردكاني كمال احترام را ميگذاريم ولي از ايشان ميخواهيم حتي براي چند روز هم كه شده با اين امر موافقت كنند .انشاءا...هر چي سلاح است .(آخوند هم آخوندهاي قديم بچه گي هات اينقدر زز نبودي :wink: )
سید یحیی حسینیان
آدینه
Site Admin

بیشتر لطفا

Postby mmasih on Thu Feb 07, 2008 12:45 pm

مشاهده کردن اما هنوز نظری ندادند.
ضمنا زز نیستم خانواده دوستم!

بــعــله !

Postby سید on Fri Feb 08, 2008 1:57 am

امیدواریم اردوهامون از شهید مطهری ها خالی نباشد
و از شرور و آفات به دور باشد
ان شاءالله