Welcome
Welcome to <strong>منتظرین</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

تعیین یک محور فرهنگی در هر اردو

اگر مباحثی که در ذهنتان هست را به هیچ وجه با عناوین موجود در انجمن نمی توانید منطبق سازید. آنها را اینجا مطرح کنید

تعیین یک محور فرهنگی در هر اردو

Postby سید on Mon Jan 21, 2008 10:00 pm

سلام
با دیدن این عنوان چه به ذهنتان میرسد؟
سید
Site Admin

بستگی دارد؟!

Postby mmasih on Mon Jan 21, 2008 11:47 pm

سلام سیدِ جان
با دیدن این پست قبل از هر چیز چند تا نکته بی ارتباط با پاسخ سوالتان به نظرم رسید:
1- حتی همین سوال هم خودش یک ایده است و اصلا ایرادی نیست اگر ما ایده هایی که هنوز در حد یک سوال هستند را هم در بخش مربوط به خودش مطرح کنیم. مثلا در بخش ایده های فرهنگی داخلی یا در بخش کلیات فرهنگی داخلی.
2- یادم رفت اینو در قسمت پیام های مدیر بگم که لطفا لااقل در امضای خودتان پای نوشته ها نام مبارکتان را بنویسید. تا شفاف سازی بشود!

اما جدای از این نکات بی ربط به پاسخ سوال دو تا نکته با ربط بگم:
بستگی داره که منظورتون در زمینه فرهنگی داخلی باشه یا فرهنگی خارجی. تو زمینه فرهنگی داخلی به نظرم خیلی به جاست اگر محور فرهنگی مشخصی داشته باشیم. این که چی باشه رو حالا فکر می کنیم.
اما در مورد فرهنگی خارجی که عبارتست از برنامه های ما در رابطه با مردم، اولا همه سیاست گذاری های ما باید مبتنی بر شناختمان از منطقه باشد. و محورها را با توجه به منطقه برگزینیم. ثانیا اگر برای چند سال مداوم اردو را یک جا برگزار کنیم تازه آن وقت این سوال موضوعیت پیدا می کند و می توانیم هر سال بشینیم و فکر کنیم که در برنامه های سال پیش چقدر پیشرفت داشته ایم و حالا اهداف و محورهای جدیدی را برای منطقه تعریف کنیم.
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Postby meghdad82 on Tue Jan 22, 2008 3:34 pm

سلام به همه،

من هم با محمد آقا موافقم،

درمورد فرهنگی خارجی باید اطلاعات مناسبی وجود داشته باشه،
وقتی ما نمی دونیم قراره کار فرهنگیمون کجا و روی کی انجام بشه چطوری می تونیم نظر بدیم؟

یا حسین
meghdad82
Site Admin

Postby meghdad82 on Tue Jan 22, 2008 3:35 pm

شرمنده، یادم رفت بگم،

مسعود مسیح تهرانی
meghdad82
Site Admin

بله...بله!

Postby سید on Tue Jan 22, 2008 9:23 pm

[سلام
منظور همان بحثی است که خرم آباد مطرح شد.
تکیه بر یک شعار در طول اردو، هم در بخش داخلی و هم خارجی. وانتخاب این مخور نیاز به مخاطب شناسی ، مکان و زمان شناسی دارد.
البته آن قدر هم مبهم نیست بالاخره میتوان یک کلیات ثابتی تعریف کرد که این اصول ثابت در همه ی اردوها با هر شرایطی برقرار باشند ولی در فروع ما باید به زمان و مکان رجوع کنیم.
یعنی اصول ثابتند ولی فروع متغیر.
والبته اگر بخواهم بیشتر گیجتان کنم باید بگویم که :
میتوان با همت و تفکر یک نوع اصول ثابت دیگری را برنامه ریزی کرد که حاکم بر آن قروع باشند و برای ایجاد تغییرات در فروع باتوجه به معیارها(زمان مکان و....) به این اصول مراجعه کنیم.
پس یک اصول کلی داریم حاکم ثابت در تمام شرایط . در مقابل این اصول فروعات قرار دارند
و یک اصول کلی داریم که حاکم بر تغییرات فروعات هستند با توجه به شرایط زمانی ومکانی

ای خسرو شیرین لب ابروی کمانی
بامابه از این باش که با خلق جهانی
سید
Site Admin

Postby سید on Tue Jan 22, 2008 9:25 pm

سید بودم منم البته این بغل هم نبشته شده نه
<-----
سید
Site Admin

سه نکته

Postby mmasih on Wed Jan 23, 2008 12:00 am

درباره همین بحث سه تا نکته دارم:

1- احتمالا همین حالا از این قبیل اصول ثابت یه چیزهایی در ذهن شما باشه. پیشنهاد می کنم خود شما یکی دو مثال درباره قوانینی که می تواند جزو اصول ثابت باشد را نام ببر.
قبول دارم که ممکنه هنوز آنها را در ذهن خودت پخته نکرده باشی ولی ایراد ندارد. همان اصول خامی که در ذهن داری را رو کن تا با هم فکر کنیم و بپزیمش!

2- اصلا این که انتظار داشته باشیم یک گروه جهادی که اعضای آن محدودیت های دانشجویی و طلبگی خاص خودشان را دارند ابتدا نسبت به منطقه هدف شناخت کامل پیدا کنند و بعد اردو را برگزار کنند انتظار به جایی شاید نباشد.
عملی ترین روش همین است که ما با یک اشراف نسبی به منطقه برویم و بعد با مداومت برپایی اردو در یک جا رفته رفته شناختمان و متعاقبا برنامه هایمان را دقیق تر کنیم.

3- ضمنا چند تا روش پیشنهادی برای کسب شناخت از یک منطقه وجود دارد را در اینجا نبشته ام:

http://montazerin.freeforums.org/viewtopic.php?t=12
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Return to بحث آزاد