Welcome
Welcome to <strong>منتظرین</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

می دونید اردو کجاست؟

دوستان هر خبر یا مطلبی را که می خواهید خارج از موضوع بحث به اطلاع دیگر اعضا برسانید. لطفا در اینجا ثبت کنید.

می دونید اردو کجاست؟

Postby mmasih on Mon Jan 28, 2008 1:42 pm

احتمالا تا آخر هفته محل اردو مشخص می شود.
پر رنگ ترین گزینه هایی که برای محل اردو وجود دارند اینهاست:
خوزستان
بوشهر
زرند
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

...

Postby سید on Thu Jan 31, 2008 1:50 am

سلام
هرچه سریعترمکان مشخص شود به تر و دقیقتر میتوان نتیجه گرفت
سید محمد موسوی
سید
Site Admin

Postby mmasih on Mon Feb 04, 2008 2:29 pm

قبلا گفتم احتمالا تا آخر اون هفته (12 بهمن) محل اردو معلوم می شه.
در واقع قرار بود تعدادی از بچه ها در اصفهان دور هم جمع بشن تا به تصمیم نهایی برسیم.
اما به خاطر برخی گرفتاری های دوستان که قرار بود از شهر دیگری خودشان را برسانند شب قبل از آن جلسه لغو شد.
گویا قرار است بعدا در یزد دور هم جمع بشن.
یک تاریخ 17 بهمنی هم به گوش من خورده است که نمی دانم چقدر روش هماهنگی کرده اند.
به هر حال همان طور که بچه های دیگر هم ابراز امیدواری کرده اند بنده هم موکدا امیدوارم که محل اردو سریعتر معلوم بشه.
برای خالی نبودن عریضه چند تا نکته را درباره گزینه های احتمالی محل اردو بگم خدمتتون:

خوزستان: گویا تعداد گروه هایی که در خوزستان فعالند زیاد است. که این، از جهت هماهنگ بودن مسئولین منطقه جای امیدواری است.
البته گویا یکی از مسئولین هم یک صحبت هایی درباره خوزستان کرده اند که مثلا اگر آن جا بروید تسهیلاتی برای برپایی اردو فراهم می کنند.

بوشهر: یکی از دوستان که ساکن بوشهر است سال گذشته هماهنگی هایی را برای برپایی اردوی یکی دیگر از گروه های جهادی انجام داده است و همین تجربه ای که دارد می تواند امسال برای شناسایی منطقه و برگزاری اردو در آنجا کمک رسان ما باشد.
شایع است که اگر به بوشهر رفتیم احتمالش هم هست که محل اسکانمان داخل چادرهای صحرایی باشد. بنابراین پیشنهاد می کنم برنامه تمرینات چریکی و صحرایی خودتان را از همین حالا بچینید.

زرند: این دو سال گذشته عیدها را به زرند رفته ایم. امسال اما بچه ها گفته اند که اگر به زرند رفتیم یک تغییراتی در برنامه های عمرانی مان و یا حتی روستای محل فعالیتمان بدهیم.
البته به شخصه به نظرم اگر یکی از دو گزینه اول فراهم شود در مجموع بهتر خواهد بود. اما زرند هم تیر آخر است.
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Postby سید on Fri Feb 08, 2008 2:24 am

یه سوال:
چه را اردوی جهادی بومی نمیریم؟
داخل خود استان یزد؟
اونجا واجب تر نیس؟ از جهت حقوق همسایه گی و...؟
سید محمد موسوی
سید
Site Admin

Return to پیام های کاربران