Welcome
Welcome to <strong>منتظرین</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

معنای کار فرهنگی چیست؟

اگر مباحثی که در ذهنتان هست را به هیچ وجه با عناوین موجود در انجمن نمی توانید منطبق سازید. آنها را اینجا مطرح کنید

معنای کار فرهنگی چیست؟

Postby سید on Tue Jan 22, 2008 9:33 pm

باز هم با عرض پوز اش از مدیر محترم.
البته عرض پوزش بعد از سلام است

آیا کار فرهنگی منحصر به جلسات عزاداری
خواندن دعا
کلاس های آموزشی
و....
است؟؟؟؟

کار فرهنگی را چه گونه باید معنا کرد؟
سید
Site Admin

Postby meghdad82 on Wed Jan 23, 2008 12:14 am

سلام،

انحصاری وجود ندارد،
اینها مصادیق است.

معنای فرهنگ را فلاسفه به زور و غلط غلوط تعریف می کنند؛
چه برسه به کار فرهنگی.

ولی، خوب، مصادیقش همین هاست بعلاوۀ هزارتای دیگه.

یا حسین
مسعود مسیح تهرانی
meghdad82
Site Admin

Postby mmasih on Wed Jan 23, 2008 2:14 am

1- اصولا گردن مدیر از مو هم نازک تر است!
اما همچنان فکر می کنم اگر این قبیل موضوعات را در بخش هایی مثل "فرهنگ داخلی > کلیات" و یا "فرهنگ خارجی > کلیات" مطرح کنیم کمک بیشتری به نظم و شاکله انجمن خواهد کرد.

2- با نظر آقا مسعود موافقم و لااقل خود بنده تعریف جامع و مانعی درباره واژه فرهنگ بلد نیستم اما اجالتا عرض می کنم: کار فرهنگی در اردوی ما یعنی کاری که در جهت مسلمان تر شدن و متعالی تر شدن ما مفید باشد.
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Postby ayoub bahramian on Sun Feb 03, 2008 3:34 pm

سلام دوستان عزيز جهادي.
من كار فرهنگي رو ساختن و نهادينه كردن الگويي براي انديشيدن و عمل كردن تعريف مي كنم. واضحه كه منحصر نيست به اقدامات ذكر شده در سوال آقا سيد عزيز و تصور من اينه كه يكي از اصلي ترين دلايل تشكيل اين فروم و فلسفه اصلي اين گفتگوها پيدا كردن ايده هايي نو براي كارهاي فرهنگيه. غير از اينه يا من اشتباه ميكنم آقاي رييس كل؟!
ayoub bahramian

Postby mmasih on Sun Feb 03, 2008 11:08 pm

آقا ایوب با اجازه یک تبصره ای به این ترکیب وصفی "ایده های نو" بزنم:
نو بودن الزاما به این معنی نیست که قبلا نبوده باشد.
حتی اگر ایده ای که قبلا مطرح بوده است رو ما دوباره بخواهیم اجرا کنیم البته این دفعه با یک روش خلاقانه و نوتر این هم خودش یک ایده نو است.
ما تقریبا هر اردو یک دستگاه پخش لوح های فشرده دایره ای شکل رو همراه خودمان به اردو می بریم اما معمولا برای استفاده از این دستگاه برنامه منسجم و فکر شده ای نداریم.
خاطرم هست که تابستان پارسال یکی از بچه ها با استفاده از آمپلی فایر (مشتی کننده صدا) موجود در اردو چه کارها که نمی کرد.
امکانات دم دستی زیادی در اردو داریم که تا به حال از آن ها درست استفاده نمی کردیم.
این عرض بنده البته شاید بدیهی باشد اما گفتم که گفته باشم.

بی ربطیات:
این عبارت رئیس کل که گفتی یک زمانی یک رمزی بود بین چند نفر از دوستان. یک لحظه گمان کردم که نکند ...
محمد هلاجیان
mmasih
Site Admin

Postby سید on Fri Feb 08, 2008 2:21 am

1-قطعا دانستن معنای کارفرهنگی در چه گونه گی عملکرد ،هدف گذاری و برنامه ریزی کار تاثیر دارد و امری ناگزیر است
2-بحث از معناشناسی فقط برای وصول به حقیقت نیست و فایده ی دیگر آن این است که:
بابا جون میفهمیم که منظور مون چیه تا باهم کار رو شرو کنیم ینی دیگه از کار فرهنگی همه یه معنای مشتر ک رو میفمیم و هرکی تو ذهن خودش یه معنای متفاوت رو برداشت نمیکنه

3- با تعریف آقا علی یا ایوب تا اطلاع ثانوی موافقم حدودا !

4-کار فرهنگی نقطه ی شروع اش خوده! مسیر حرکتش خوده!و هدفش هم خوده!جا لب اینه که حرکت کننده هم خوده!

یا ایها الذین آمنوا علیکم انفسکم!(105 سوره مبارکه مائده)
سید محمد موسوی
سید
Site Admin

Return to بحث آزاد